Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JENANT! Oprea îşi justifică tăcerea prin legi care nu există

gabriel oprea

Ministerul Afacerilor Interne reacţionează la numeroasele cereri de clarificare a circumstanţelor în care s-a produs accidentul poliţistului din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. În loc să dea mai multe detalii şi să justifice legal folosirea coloanei oficiale, MAI invocă legi care nu există. Astfel, potrivit unui comunicat al instituţiei, legea ar interzice declaraţiile despre o anchetă în curs, lucru total neadevărat în acest caz.

Vezi și: EXCLUSIV Prima reactie a lui Gabriel Oprea

"Ca răspuns la solicitările mass-media referitoare la circumstanțele producerii accidentului din seara zilei de 20 octombrie a.c., în urma căruia şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Cosmin Gigină, Direcţia Informare şi Relaţii Publice transmite următoarele:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis, la data de 20 octombrie a.c., o anchetă în care se fac cercetări privind cauzele și împrejurările producerii accidentului. Potrivit prevederilor Codului de Procedură Penală, privind Competenţa Procurorului, „procurorul conduce şi controlează nemijlocit activitatea de urmărire penală a poliţiei judiciare şi a organelor de cercetare penală speciale, prevăzute de lege”. Conform prevederilor legale, MAI şi reprezentanții săi, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declarații publice sau prezenta detalii pe acest subiect înainte de finalizarea anchetei.

Ministerul Afacerilor Interne respectă întocmai prevederile legale și acordă sprijin activ tuturor instituţiilor abilitate să soluţioneze această cauză", este comunicatul MAI.

Vezi şi: Şefa studenţilor UNPR s-a dezlănţuit: Atac la 'pseudo-jurnalişti' şi 'doamna Mîndruţă'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.