Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Aniston și-a deschis cont de Instagram cu un selfie cu actorii din 'Friends': Poza a devenit virală - FOTO

eonline.com
justin theroux jennifer aniston

Actrița Jennifer Aniston și-a deschis, marți, contul oficial de Instagram cu un selfie în care apar ea și celebrii săi colegi din serialul ”Friends”, respectiv Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer. Imaginea a strâns în cinci ore peste trei milioane de aprecieri, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Fotografia cu îndrăgiții actori din celebrul serial "Friends" a devenit la scurt timp virală și i-a adus lui Jennifer Aniston aproape 700.000 de urmăritori în doar 5 ore.

De asemenea, peste 150.000 de fani ai serialului au comentat fotografia.

Scenarista Marta Kauffman, care a creat împreună cu producătorul David Crane serialul "Prietenii tăi/ Friends", a declarat recent: "Nu vom face un serial de reuniune. Există două motive pentru asta. În primul rând, nu vom face o reuniune pentru că serialul este despre o perioadă din viață în care prietenii sunt familia ta. Când ai o familie, lucrul ăsta se schimbă. Celălalt motiv este că, orice am realiza, nu ar depăși ceea ce am reușit să facem în trecut".

Cu toate acestea, pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului "Friends" au proiectat 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite ale Americii.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.