Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Aniston l-a invitat pe Brad Pitt la petrecerea ei anuală de împodobire a bradului de Crăciun

Celebrity Insider
Brad Pitt

Actrița americană Jennifer Aniston l-a invitat, în weekend, pe primul ei soț, Brad Pitt, de care a divorțat în 2005, la petrecerea ei anuală de împodobire a bradului de Crăciun, arată revista People, potrivit Mediafax.

Actrița, în vârstă de 50 de ani, a ținut sâmbătă petrecerea anuală de împodobire a pomului de Crăciun, unde a invitat o serie de vedete, printre ele aflându-se și fostul său soț.

"S-au întâlnit de mai multe ori de la ziua ei de naștere și păstrează o strânsă relație de prietenie", a spus o sursă apropiată fostului cuplu.

Gwyneth Paltrow, Kate Hudson și Jimmy Kimmel s-au aflat, la rândul lor, printre cei pe care Jennifer i-a invitat la petrecerea ținută în casa ei de vacanță.

Citește și: Ultima parte a seriei originale 'Star Wars', premieră oficială la 42 de ani de la lansarea francizei

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au separat în 2016 și sunt în curs de divorț.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. Anul trecut, în februarie, Jennifer Aniston și actorul Justin Theroux au anunțat că s-au despărțit, după un mariaj care a durat patru ani.

Brad Pitt a participat și la petrecerea ținută cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a lui Jennifer Aniston, în februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.