Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Lopez plănuiește să aibă o ceremonie de nuntă opulentă

www.stirileprotv.ro
Jennifer Lopez

Cântăreața și actrița americană Jennifer Lopez, care s-a logodit recent cu fostul jucător profesionist de baseball Alex Rodriguez, plănuiește să aibă o ceremonie de nuntă opulentă, relatează covermg.com, potrivit Mediafax.

Surse apropiate vedetei americane susțin că aceasta a început să-și planifice nunta, care va fi un eveniment "opulent". Deși Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, ea îl vede pe fostul sportiv ca fiind "alesul ei" și dorește să aibă parte de o ceremonie de mare amploare, fiindcă aceasta este "ultima ei șansă de a avea o nuntă cu adevărat ca a unei prințese".

Potrivit acelorași informații, citate de revista britanică Heat, cuplul ia în considerare organizarea unei ceremonii în locuri exclusiviste, precum Insulele Bahamas, The Hamptons din statul american New York, Hawaii sau o insulă privată. Insulele Bahamas sunt, de altfel, un loc cu semnificație pentru Lopez și Rodriguez, deoarece cei doi s-au logodit acolo în timpul unei vacanțe.

Aceleași surse mai spun că este posibil ca nunta să aibă loc în vară, în preajma zilei de naștere a vedetei, deoarece "ea preferă să nu aibă o logodnă lungă".

Citește și: DOLIU - A murit una dintre cele mai enigmatice şi influente figuri din istoria rockului

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, apoi cu dansatorul Chris Judd, ambele căsnicii durând un an. Cu cântăreţul Marc Anthony a fost căsătorită timp de șapte ani și are copii gemeni, în vârstă de 11 ani. Cântăreața americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri, respectiv rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Money Train/Trenul cu bani", "Anaconda", "The Wedding Planner/Eu cu cine mă mărit?", "Maid In Manhattan/Camerista", "The Back-up Plan/Plan de rezervă" şi "What To Expect When You're Expecting/Pregăteşte-te, că vine!". Şi-a lansat albumul muzical de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.