Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez își fac de cap cu banii - Au dat 40 de milioane de dolari o proprietate în Florida

https://en.wikipedia.org/
jennifer lopez

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi logodnicul ei, Alex Rodriguez, fost jucător de baseball, au cumpărat recent cu 40 de milioane de dolari o proprietate pe Star Island din Miami, potrivit Variety, potrivit news.ro.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

Construită în 2003 şi vândută ultima dată în 2011 pentru 25 de milioane de dolari, proprietatea de 4.500 de metri pătraţi cuprinde o vilă în stil spaniol şi case pentru oaspeţi, piscină şi centru spa.

Proprietatea a fost listată de Jill Eber şi Jill Hertzberg.

Star Island este o zonă cunoscută între persoanele celebre şi bogate. Între cei care au deţinut şi încă deţin case aici se numără cântăreţii Sean “Puffy” Combs şi Gloria Estefan, actriţa Rosie O’Donnell, creatorul de pantofi Donald J. Pliner şi fostul baschetbalist Shaquille O’Neal.

Citește și: Una dintre judecătoarele de care a vrut să scape Dragnea l-a condamnat pe fostul senator Olosz Ghergely - Motivele avocaților pentru eliberarea fostului lider

Împreună, şi separat, J-Lo şi A-Rod, cum sunt supranumiţi, deţin un impresionant portofoliu de case.

Rodriguez mai deţine un complex modern în suburbia Coral Gables a metropolei Miami, în timp ce Lopez are proprietăţi în Hamptons, Manhattan (penthouse scos la vânzare în urmă cu trei ani, acum pentru aproximativ 25 de milioane de dolari), o casă în Bel Air din Los Angeles şi una în regiunea Encino.

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

Împreună, ei au cumpărat, în 2018, un apartament în New York pentru 15,3 milioane de dolari şi l-au vândut anul acesta pentru 15,75 de milioane de dolari. Anul trecut, i-au plătit actorului Jeremy Piven 6,6 milioane de dolari pentru o casă pe plaja din Malibu şi sunt gata să o scoată la vânzare pentru 8 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.