Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Lopez vrea să se mute în Italia sau Bali pentru a adopta un stil de viață 'simplu, natural'

www.stirileprotv.ro
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez vrea să se mute în Italia sau în Bali pentru a adopta un stil de viață ”simplu, natural”, arată Smart on Trend păstrând un loc special pentru piesele cântăreței în playlistul zilei, scrie Mediafax.

Lopez a vorbit despre visul său de a locui în Italia într-un interviu pentru revista Vanity Fair.

"Mi-ar plăcea să trăiesc în altă parte decât în Statele Unite, într-un orășel din Italia, sau în cealaltă parte a lumii, în Bali”, spune Jennifer Lopez.

"Undeva unde e ceva mai simplu, mai natural să trăiești, unde apuc să merg cu bicicleta, să cumpăr pâine și să o pun în coș. După aceea, să merg acasă și să pun gem pe pâine, să o mănânc și să pictez sau să stau într-un balansoar undeva unde se vede frumos un măslin ori un stejar și să mă bucur de arome. Astea sunt fanteziile mele”, arată artista.

Citește și: După patru ani și patru licitații eșuate, începe reabilitarea Cazinoului din Constanța

Lopez urmează să apară pe scenă pentru un recital în pauza meciului pentru finala Super Bowl, alături de Shakira, pe 2 februarie.

Actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri, Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul "Trenul cu bani/ Money Train" (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică "Selena" (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă "Anaconda" (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din "Out of Sight" (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.