Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jens Stoltenberg: Iordania este un partener foarte apropiat şi important al NATO

NATO Uniunea Europeana
NATO UE

Iordania este ''un partener foarte apropiat şi important al NATO'', a declarat miercuri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, după întâlnirea de la sediul Alianţei cu regele iordanian Abdullah al II-lea, informează nato.int.

'Forţele noastre au servit umăr la umăr în Balcani, în Afganistan, deasupra Libiei şi trupele iordaniene participă de asemenea la Forţa de răspuns a NATO. De asemenea, furnizăm sprijin Iordaniei, ajutăm la îmbunătăţirea securităţii frontierelor, contracarând încărcături explozive improvizate'', a spus Stoltenberg.

El a adăugat că 'aliaţii au decis, de asemenea, să furnizeze echipament personal de protecţie cu protecţie sporită şi ventilatoare pentru a ajuta Iordania" în lupta contra pandemiei de COVID-19.

În acelaşi timp, secretarul general al NATO a subliniat importanţa colaborării dintre ţările aliate şi Iordania în combaterea globală a terorismului internaţional.

Jens Stoltenberg şi regele Abdullah al II-lea au mai discutat despre aspecte ale securităţii regionale, cu accent pe situaţia din Irak şi din Afganistan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.