Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jeremy Clarkson, internat de urgență. Ce a pățit fostul prezentator Top Gear

Jeremy Clarkson

Cunoscutul prezentator britanic Jeremy Clarkson a fost internat într-un spital din Spania, unde este tratat pentru pneumonie, informează duminică The Independent.

Gazda emisiunii "The Grand Tour", în vârstă de 57 de ani, a fost internată vineri într-un spital din Mallorca, în timp ce se afla în vacanță, alături de familie.

Clarkson a postat o imagine pe Instagram cu o branulă în braț și o brățară de identificare la încheietură, alături de comentariul: "Nu este genul de brățări pe care îl aleg de obicei în vacanță".

Doi români, căutaţi pe Canalul Mânecii; autorităţile au găsit un supravieţuitor şi un cadavru

"Jeremy Clarkson a fost primit în spital vineri dimineața, în timpul unei vacanțe petrecute cu familia în Spania, și este tratat pentru pneumonie", a confirmat un purtător de cuvânt al emisiunii "The Grand Tour".

Prezentatorul își luase o vacanță după filmările la emisiunea de pe Amazon Prime, alături de Richard Hammond și de James May, atunci când s-a îmbolnăvit.

Fost șef ANAF, previziuni SUMBRE pentru Tudose-Laufer-Mișa: 'Sunt curios care dintre ei va fi sacrificat și aruncat la gunoi'

El plănuia să se întoarcă la serviciu după această vacanță.

Într-un mesaj postat pe Twitter, fosta gazdă de la Top Gear i-a povestit prietenei sale Jemima Goldsmith că se află "într-un scaun cu rotile, conectat la tuburi, într-un spital".

Clarkson "le-a spus prietenilor să nu se aștepte să audă prea multe despre el în următoarele câteva săptămâni, ceea ce este foarte neobișnuit pentru el, așa că, evident, familia sa este îngrijorată", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Această internare vine la doar două luni după ce Richard Hammond a fost la rândul său transportat la spital, atunci când mașina în care se afla s-a răsturnat în timpul filmărilor la "The Grand Tour".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.