Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jessica Pegula nu ştie dacă va participa la turneul de la Roland Garros

jessica pegula

Jucătoarea americană de tenis Jessica Pegula, numărul cinci mondial, a anunţat că se simte mai bine după accidentarea care i-a perturbat sezonul pe zgură, dar nu este sigură dacă va participa la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, care va debuta pe 26 mai, informează AFP, potrivit Agerpres.

Pegula (30 ani) a fost una dintre cele mai constante jucătoare din circuitul WTA în sezonul trecut, cucerind titlul la Montreal în cadrul pregătirilor pentru US Open, dar a avut dificultăţi în acest sezon din cauza bolilor şi accidentărilor.

După ce s-a retras de la Stuttgart şi Madrid, americanca a confirmat că nu va fi prezentă săptămâna aceasta la Roma şi a spus că ar putea fi nevoită să rateze cel de-al doilea Grand Slam al anului, pe zgura pariziană.

"Bună băieţi - actualizare rapidă - voi lipsi de la Roma şi, posibil, de la Roland Garros. De fapt, mă simt foarte bine, dar trebuie să lucrez din nou la antrenamente într-un ritm de melc", a scris Pegula pe Instagram. Ea nu a oferit amănunte legate de ultima sa accidentare.

Jessica Pegula, care a ratat şi turneele din Orientul Mijlociu, în februarie, din cauza unei probleme la gât, a concurat ultima dată la Billie Jean King Cup, în aprilie, punând umărul la calificarea echipei Statelor Unite la turneul final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.