Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jessica Pegula, numărul 3 mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open pentru al treilea an consecutiv

https://nypost.com/
pegula

Jessica Pegula, numărul 3 mondial, cea mai bine clasată jucătoare rămasă pe tablou, a revenit în sferturile de finală la Melbourne, învingând-o pe fosta campioană de la Roland Garros, Barbora Krejcikova, în prima lor întâlnire din circuit.

Jucătoarea americană continuă forma bună de la Australian Open, învingând-o pe Krejcikova, cap de serie numărul 20, cu 7-5, 6-2, în confruntarea din optimi de finală de pe John Cain Arena, scrie mediafax.ro.

Într-o primă întâlnire extrem de așteptată între două dintre sfertfinalistele de anul trecut de la Australian Open, Pegula, cea mai bine clasată jucătoare rămasă pe tablou, a fost cea care s-a impus în fața campioanei de la Roland Garros 2021, după o oră și 41 de minute de joc.

Pegula este în sferturile de finală de la Melbourne pentru al treilea an consecutiv. Ea a făcut aici o primă prezență în sferturi la un Grand Slam în 2021, apoi a repetat performanța anul trecut pentru a da startul unui sezon în care a ajuns în aceeași rundă și la Roland Garros și US Open.

Pegula are acum 5-0 în meciurile din turul al patrulea la turneele de Grand Slam, deși încă își propune să obțină prima victorie într-un sfert de finală la un turneu major.

Un break la zero i-a oferit lui Pegula un avantaj de 4-3 în primul set, iar loviturile puternice de pe teren au ajutat-o să ajungă la o dublă minge de set la 5-3. Cu toate acestea, Krejcikova a urmărit cu succes mai multe dropuri și a deranjat-o pe Pegula cu replicile sale creative, revenind la 5-5.

Americana și-a păstrat calmul și a transformat a cincea minge de break dintr-un game de 11 minute cu un passing winner pentru a face din nou break și a conduce cu 6-5. A valorificat apoi ce de-a treia minge de set, pentru a încheia un prim frame foarte disputat.

Pegula a irosit 11 din cele 13 mingi de break din primul set, dar a fost mult mai eficientă în setul al doilea, transformând trei din cele cinci mingi de break, în drumul său spre o nouă calificare în sferturi la Melbourne, unde va întâlni câștigătoarea meciului dintre Victoria Azarenka (24 WTA) și Lin Zhu (87 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.