Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jessica Walter, star în `Arrested Development` şi `Archer` a murit la vârsta de 80 de ani

lumanare doliu

Actriţa Jessica Walter, care a jucat în "Arrested Development" şi "Archer", a murit la vârsta de 80 de ani, a anunţat familia sa, potrivit NBC.

"Cu inima frântă confirm decesul prea iubitei mele mame Jessica", a declarat fiica sa Brooke Bowman.

"Un actor muncitor timp de şase decenii, cea mai mare plăcere a ei a fost să aducă bucurie altora prin poveştile spune atât pe ecran, cât şi în afara lui. În timp ce moştenirea ei va trăi în continuare prin activitatea ei, va fi amintită de mulţi pentru inteligenţa ei, pentru clasă şi pentru bucuria ei de a trăi".

Fanii mai tineri o cunosc mai bine pentru rolul Lucille Bluth din sitcomul de succes "Arrested Development". Pentru acest rol, Walter a primit o nominalizare la premiul Emmy în 2005 pentru interpretare remarcabilă a unui rol secundar într-o comedie.

În "Play Misty for Me" (1971) de Clint Eastwood a jucat rolul Evelyn, o femeie cu care DJ-ul lui Eastwood are o scurtă aventură.

A mai primit nominalizări la Emmy în 1975 pentru cea mai bună actriţă principală într-o mini serie, pentru rolul din "Amy Pretiss", pentru o apariţie în 1977 în "The Streets of San Francisco", şi pentru interpretarea rolului secundar din drama "Trapper John, M.D." - 1980.

Walters a debutat în filmul lui Robert Rossen "Lilith" (1964). În ultimii ani, a apărut regulat în seriale de televiziune: "Retired at 35" în 2011-12, în "Jennifer Falls" din 2014. În 2008-09, ea a interpretat-o pe actriţa alcoolică Tabitha în reboot-ul "90210".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.