Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jigniri între un deputat și un primar, la Antena 3: Ce faceți provoacă scârbă / Atitudine așa mizerabilă nu am mai văzut

tensiuni scandal nervi

Deputatul PNL Pavel Popescu și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, au avut luni la Antena 3 un schimb dur de replici. Conflictul verbal a pornit de la cazul unei femei din București care a murit și a cărei familie reclamă că este trimisă de la o instituție la alta ca să poată să scoată mortul din casă.

Primarul a spus că nu este primarul caz din sector și s-a referit la faptul că DSP gestionează greu aceste situații și că Primăria a aflat din presă despre acest caz.

„Ce faceti provoaca scarba, venit intr-un stil ipocrit la televizor. Nu fiti un ipocrit. Daca doriti sa comunicat cu DSP, cu cine vreti dvs ca sa va exercitati aceasta functie publica puteti sa puneti mana pe telefon”, a spus deputatul PNL Pavel Popescu.

„Acest domn mai e si deputat, e jignitor la adresa tarii, o atitudine atat de mizerabila nu am mai vazut. Nu pot sa vii sa spui ca eu am posibilitati sa contactez DSP cand nu putem sa-i contactam. Sa va fie rusine si sa va dati demisia din functia de deputat”, a replicat Gabriel Mutu.

Citește și: Lovitură de teatru! Ministerul Justiției susține că OUG pe alocații este neconstituțională/ DOCUMENT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.