Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joachim Loew, după meciul cu Portugalia: 'Nu ştiu dacă pentru Robin Gosens a fost meciul vieţii, poate că trebuie să mai joace astfel'

Joachim Loew

Joachim Loew nu ştie dacă fundaşul său stânga Robin Gosens a făcut meciul vieţii împotriva Portugaliei, a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Germaniei după victoria cu 4-2 obţinută sâmbătă la Munchen, în Grupa F de la EURO 2020, transmite Reuters.

Gosens a avut o evoluţie de senzaţie, intimidând apărarea portugheză cu viteza şi forţa sa pe flancul stâng într-un meci în care a marcat un gol şi a contribuit decisiv la alte două, potrivit agerpres.ro.

"Nu ştiu dacă pentru el a fost meciul vieţii, poate că trebuie să mai joace astfel. A avut însă o prestaţie uluitoare. A muncit foarte mult şi pe lângă asta a fost o ameninţare constantă în atac. Exact de asta aveam nevoie astăzi", a spus Loew.

Gosens, care ajuns la 26 de ani nu a jucat niciodată ca profesionist în Germania, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai naţionalei sale şi în primul meci de la EURO 2020, pierdut împotriva Franţei (0-1), însă atunci a întâlnit o linie de fund mai puternică.

Împotriva Portugaliei, fundaşul echipei italiene Atalanta Bergamo a putut arăta gama întreagă a talentului său şi a fost la înălţimea titlului autobiografiei sale, "Merită să visezi", comentează Reuters.

Germania va fi sigură de calificarea în optimi de finală dacă va învinge miercuri Ungaria în ultimul meci din grupă. Câştigătoarea Grupei F va juca în optimile de finală la Bucureşti.

Germania este una din adversarele României în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.