Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joan Laporta a criticat prelungirea de către PSG a contractului lui Kylian Mbappe: Jucătorii ajung să fie răpiţi pentru bani. Este împotriva principiilor UE

digisport.ro
Joan Laporta

Preşedintele clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, a criticat prelungirea de către Paris Saint-Germain a contractului atacantului francez Kylian Mbappe, într-un interviu acordat jurnalului sportiv catalan L'Esportiu, citat de cotidianul L'Equipe și de Agerpres.

După preşedintele La Liga, Javier Tebas, care a criticat clubul PSG, preşedintele Barcei, Joan Laporta, a deplâns la rândul său prelungirea contractului jucătorului echipei pariziene.

"Acest lucru distorsionează piaţa. Jucătorii ajung să fie răpiţi pentru bani. Acestea sunt efectele unui club care are un stat în spatele său. Acest lucru contravine tuturor principiilor Uniunii Europene. Este o reflecţie asupra durabilităţii fotbalului în Europa", a spus Laporta.

Totodată, preşedintele Barcei a precizat că, în calitate de rival al lui Real Madrid, alegerea lui Mbappe îi convine echipei sale. "Avem un rival direct care nu a ieşit mai puternic. Dar eu cred că nu trebuie să ne pese atât de mult de un rival, ci trebuie să ne concentrăm pe a avea o echipă competitivă, ceea ce încercăm să facem. S-a dovedit că atunci când ne-am concentrat asupra noastră mai mult decât asupra rivalilor, lucrurile au mers bine", a adăugat Laporta.

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbăta trecută, în faţa publicului de pe stadionul Parc des Princes, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, dar în cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.