Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joan Laporta, preşedintele FC Barcelona este încrezător în discuțiile cu Lionel Messi în privința viitorului său

www.digisport.ro
Lionel Messi Argentina

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a dezvăluit vineri că discuţiile cu starul argentinian al echipei, Lionel Messi, decurg bine şi că va avea o întâlnire şi cu antrenorul Ronald Koeman pentru a se decide în privinţa viitorului acestuia pe banca tehnică, scrie DPA.

Contractul lui Messi cu gruparea catalană expiră la finalul lui iunie, însă clubul speră să-l păstreze pe Camp Nou.

''Discuţiile privind un nou contract pentru Messi decurg bine, întreaga conducere este implicată în negocieri, sperăm să-i oferim o sumă motivantă pe care jucătorul o va accepta. Relaţiile dintre jucător şi club sunt foarte bune, Messi iubeşte Barcelona. Ne dorim mult ca el să continue aici, sperăm să accepte'', a spus Laporta.

El a menţionat că intenţia conducerii este de a îmbunătăţi nivelul echipei fiind aşteptate semnăturile fundaşului Eric Garcia şi atacantului Sergio
Aguero, care se află la final de contract cu Manchester City.

Cât priveşte situaţia antrenorului Koeman, Laporte a spus că apreciază foarte mult experienţa acestuia şi toată munca pe care a depus-o la clubul blaugrana, însă se va face o analiză amănunţită a activităţii acestuia, vor avea loc discuţii şi se va lua o decizie probabil până la finele lui iunie.

De la debutul sezonului 2020/2021, Leo Messi a disputat 47 de meciuri pentru gruparea "blaugrana" în toate competiţiile, adunând în total 4.192 de minute de joc, el înscriind 30 de goluri în 35 de apariţii în La Liga.

În vârstă de 33 ani, Lionel Messi îşi va încheia pe 30 iunie contractul cu FC Barcelona, de care a intenţionat să se despartă în vara anului trecut, înainte de a decide să-şi respecte angajamentul.

FC Barcelona a încheiat campionatul pe locul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.