Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joao Felix, atacantul echipei Atletico Madrid a fost operat la gleznă, în urma mai multor accidentări

atletico madrid

Joao Felix, atacantul echipei Atletico Madrid, a suferit vineri o operaţie la gleznă, a informat campioana din La Liga printr-un comunicat, scrie EFE.

Joao Felix, pentru care clubul madrilen a achitat suma record de 126 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Benfica Lisabona în 2019, s-a accidentat des la gleznă în ultimul sezon, jucând în mai puţin de jumătate din partidele pe care Atletico le-a susţinut.

Problemele sale au continuat şi la EURO 2020. Joao Felix a ratat meciurile Portugaliei împotriva Germaniei şi Franţei, din cauza unei leziuni musculare, şi a intrat pe teren din postura de rezervă în înfrângerea suferită de lusitani în faţa Belgiei, din optimile de finală, scrie Agerpres.ro.

Conform grupării spaniole, intervenţia chirurgicală a fost efectuată la Porto de chirurgul olandez Niek van Dijk sub supravegherea medicilor clubului. însă nu s-a precizat când ar putea avea loc revenirea acestuia.

Ziarul spaniol Marca a indicat că Felix ar putea reveni până la începerea noului sezon din La Liga, când Atletico Madrid va juca în deplasare cu Celta Vigo pe 15 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.