Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joaquin Phoenix își surprinde fanii și apare în sală la mai multe proiecții ale peliculei 'Joker'

Youtube.com
joker

Actorul Joaquin Phoenix își surprinde fanii și apare în sală la mai multe proiecții ale peliculei ”Joker”, salutând spectatorii după genericul de final al celui mai recent film în care interpretează rolul principal, arată TMZ, potrivit Mediafax.

Vedeta a fost surprinsă într-o înregistrare video realizată sâmbătă după proiecția filmului ”Joker” într-un cinematograf din San Fernando Valley.

Cinefililor nu le-a venit să își creadă ochilor când s-au aprins luminile în sală după proiecția de după amiază, de la 17.15 și s-au trezit că în fața ecranului, printre scaune era actorul care a interpretat rolul principal, îmbrăcat lejer și glumind cu cei prezenți. În imagini, actorul pare intimidat după ce cineva îl roagă să reproducă râsul personajului său. Pare să încerce să le arate fanilor cum a jucat, dar se oprește și îl roagă pe un prieten să le arate spectatorilor propria variantă a râsului macabru.

Citește și: TERIBIL S-a aflat cine sunt, de fapt, cei 4 oameni care au murit în accidentul din Iași - VIDEO

Actorul a umblat de la un cinematograf la altul în Los Angeles și a făcut poze alături de fani.

”Joker”, cu Joaquin Phoenix în rolul celebrului adversar al lui Batman, a fost lansat în toată lumea la începutul lunii octombrie și a avut încasări record. Potrivit Reuters, filmul avea încasări de 93 de milioane de dolari în primele zile petrecute pe ecrane. Până acum, recordul de încasări la premieră pentru luna octombrie era deținut de ”Venom”, care avea 80 de milioane de dolari.

Citește și: Doliu - Una dintre cele mai exuberante personalități ale televiziunii a murit

Filmul oferă povestea originii personajului Joker fiind plasată în 1981. Pelicula îl urmărește pe comicul Arthur Fleck pe măsură ce devine unul dintre cei mai temuți criminali din Gotham City. Joaquin este considerat unul dintre favoriții pentru premiul Oscar din 2020, pentru interpretarea personajului principal. ”Joker” a trezit reacții virulente și a fost criticat pentru scenele macabre și violente. Familiile celor implicați în atentatul din cinematograful din Aurora, Colorado, în 2012, s-au plâns că producătorii de la Warner Bros și pelicula promovează violența armată. Regizorul Todd Phillips și-a apărat creația declarând că ”nici personajul Joker, nici filmul, nu arată niciun fel de simpatie pentru violența din lumea reală”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.