Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocuri liberale triste în Valea Jiului. Primarului din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi îi este rușine că este în Județul Hunedoara

CJ Hunedoara
CJ Hunedoara

Alfel nu se poate explica gestul de a demola o inscripție cu sigla Consiliului Județean Hunedoara pe pe DJ 709F din Masivul Parâng. Numai că acțiunea lui s-a lovit de intransigența președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, autoritatea care administrează acest drum și care a anunțat că îi face plângere penală primarului Tiberiu Iacob Ridzi pentru distrugere. Șeful CJ Hunedoara susține că prin acțiunea sa Ridzi se crede jupân al Văii Jiului:

”Am aflat despre gestul iresponsabil al primarului Tiberiu Iacob Ridzi care a dat dispoziție ca inscripția "Consiliul Județean #Hunedoara" să fie înlăturată de pe drumul județean 709F din Masivul #Parâng, municipiul #Petroșani.

A procedat legal sau nu?

După ce am primit adresa semnată de primar, am solicitat să ni se comunice atât temeiul legal, cât și demersurile care trebuie realizate pentru a intra în legalitate, deși inscripția a fost amplasată pe domeniul public al județului Hunedoara. În loc să ne răspundă, așa cum face orice administrație locală, Tiberiu Iacob Ridzi a dispus abuziv demolarea acelei inscripții.

Domnule primar, vă este rușine că vă aflați în județul Hunedoara?

Gestul de azi este o răzbunare politică a "marelui primar" Tiberiu Iacob Ridzi, fost pedelist, vopsit penelist, care îl descalifică. Acesta este comportament de jupân, nu de primar.

Oamenii vor trage singuri concluziile, dacă acea inscripție era marea problemă a municipiului Petroșani, proaspăt beneficiar al unui drum excepțional modernizat prin PNDL 2 de către Consiliul Județean Hunedoara! O investiție de peste 20 de milioane de lei!

Însă lucrurile nu vor rămâne așa! M-am consultat cu colegii mei și, mâine dimineață vom depune o plângere penală împotriva primarului Tiberiu Iacob Ridzi, pentru abuzul comis astăzi.”, informează Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.