Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A demisionat din Guvern consilierul lui Ludovic Orban în domeniul jocurilor de noroc

demisie

Consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc, Sorin Constantinescu, și-a dat joi demisia din funcție.

„Astazi mi-am incetat activitatea de consilier la Guvernul Romaniei. Multumesc tutoror pentru sprijinul acordat si pentru efortul depus ! Sper ca am reusit sa pun si eu umarul la trecerea peste aceasta criza in conditii decente!”, a scris Sorin Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Dorința inițială a Guvernului Orban de a permite reluarea activității în sectorul jocurilor de noroc, dar în același timp de a menține închise bisericile a stârnit un val de indignare în rândul societății.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat la vremea respeectivă pe Ludovic Orban că a luat decizia deschiderii jocurilor de noroc pentru că este influențat de unul dintre consilierii principali. „A anunțat (Guvernul – n.red.) că se redeschid păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”, a spus liderul PSD la Antena 3.

Consilierul despre care vorbea Marcel Ciolacu este Sorin Constantinescu. Acesta are o carieră de aproape trei decenii în sectorul jocurilor de noroc, în funcții de antreprenor, manager, lider de asociație, cu specializări în combaterea spălării banilor, a fraudelor de acest tip și în studierea și prevenirea dependenței de jocuri de noroc. El a activat foarte intens de-a lungul acestor trei decenii, nu numai ca om de afaceri, ci mai ales ca expert în domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.