Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocurile Europene de la Cracovia: Gabriela Bianca Coman a fost învinsă de croata Ivana Duvancic în concursul de taekwondo

eferrit.com
Taekwondo karate sport

Sportiva română Gabriela Bianca Coman a fost învinsă de croata Ivana Duvancic cu 2-0 (7-1, 17-4) în optimile de finală ale categoriei 53 kg, sâmbătă, în concursul de taekwondo din cadrul Jocurilor Europene de la Cracovia - Malopolska (Polonia), informează Agerpres.

Coman, învinsă de principala favorită, a intrat în recalificări dar a pierdut duelul cu Biana Lager (Israel), cu 0-2 (0-12, 4-12), şi s-a clasat pe locul 7 în clasamentul final. Duvancic a câştigat medalia de aur.

La sărituri în apa, Alexandru Avasiloae a ocupat locul 23 (314.30) în clasamentul probei de sărituri de la trambulina de 3 metri.

După patru zile de competiţie, România are patru medalii câştigate, două de argint şi două de bronz. Argint au câştigat atleta Bianca Ghelber la aruncarea ciocanului şi Cătălin Chirilă la canoe simplu pe 500 metri, iar bronz au luat atleta Andrea Miklos la 400 m şi karateka Ştefan Comănescu la cat. 67 kg (kumite).

Spania e lider, cu 13 medalii de aur, 8 de argint şi 8 de bronz, urmată de Italia (11-12-15), Ucraina (9-6-3) etc.

România participă la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska (21 iunie-2 iulie) cu 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, kaiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.