Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocurile Netflix de pe televizor ar putea fi controlate cu ajutorul telefonului

Netflix
Netflix

Netflix pare să lucreze la o opţiune prin care jocurile companiei care sunt deschise pe televizor să fie controlate prin intermediul telefonului mobil, ceea ce ar putea face mai atractive unele din jocurile disponibile abonaţilor.

Codul aplicaţiei Netflix de iPhone a scos la iveală o nouă opţiune pe care compania ar putea să o ofere în curând - jucarea prin intermediul telefonului a jocurilor de pe televizor, scrie news.ro.

Textul „Un joc de pe televizor are nevoie de un controler pentru a fi jucat. Vrei să foloseşti acest telefon drept controller?” a fost descoperit în codul aplicaţiei de iPhone şi sugerează că Netflix lucrează în prezent la această facilitate.

Opţiunea ar putea face mult mai interesante unele din jocurile companiei, care nu s-au bucurat de un succes foarte mare până acum în rândul abonaţilor.

Pe de altă parte, aceasta pare să vină în susţinerea unei promisiuni făcute de companie, care a spus că vrea ca jocurile pe care le oferă să poată fi jucate pe orice dispozitiv.

Netflix a început să ofere jocuri pe finalul anului 2021 şi a ajuns, până acum, să aibă 55 de titluri. Compania a anunţat recent că va lansa alte 40 de jocuri anul acesta.

Netflix nu a făcut un secret din faptul că jocurile casual pe care le oferă acum sunt doar un prim pas în zona de gaming şi că lucrează la un serviciu de streaming pentru acestea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.