Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden a făcut o nouă gafă la un miting

Joe Biden

Fostul preşedinte american Joe Biden, candidat la învestitura democrată în alegerile prezidenţiale din 2020, a făcut o nouă gafă la un miting, la Des Moines, în Iowa, unde a spus că ”există o idee potrivit căreia dacă eşti sărac nu vei reuşi. Copiii săraci sunt la fel de inteligenţi ca şi copiii de culoare”, relatează The Huffington Post, potrivit news.ro.

Echipa de campanie a lui Trump i-a urat ”succes să repare asta”.

Cel căruia Donald Trump îi spune ironic ”Joe adormitul” a făcut această declaraţie în timp ce vorbea despre educaţie, la o întâlnire, joi, cu Asian and Latino Coalition.

Realizând imediat ce a spus, el a încercat să-şi repare gafa şi a continuat ”decât copiii bogaţi, copii de culoare, copii asiatici. Eu chiar cred asta, trebuie să ne gândim la acest lucru”.

Citește și: Distrugătorul american USS Porter a intrat în Marea Neagră pentru 'stabilitate regională' / Rusia răspunde cu distrugătorul Smetlivy

Unul dintre reprezentanţii campaniei lui Donald Trump, Andrews Clarke a postat pe Twitter o înregistrare video a acestor declaraţii şi a adăugat ”succes la reparat asta”.

Joe Biden nu este la prima gafă în această campanie.

În urma atacurilor armate de la El Paso, în Texas şi Dayton, în Ohio, soldate cu 31 de morţi, el a transmis condoleanţe după ”evenimentele tragice de la Houston şi din Michigan”.

Iar în ultima dezbatere democrată, el şi-a invitat susţinătorii să doneze, îndemnându-i ”să se ducă” la ”Joe 30330”, ca şi cum ar fi fost vorba despre un site de web, deşi era vorba despre mesaje scurte pe telefon (SMS).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.