Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden anunţă când va învinge SUA pandemia de coronavirus: 'Există şanse mari...'

The White House
Joe Biden

Președintele SUA, Joe Biden a cerut, joi, statelor să pună la dispoziția tuturor adulților vaccinul împotriva COVID-19 până la 1 mai și a spus că speră că țara va putea reveni la o formă de viață normală până la 4 iulie.

Președintele Biden, joi seară, a cerut statelor ca toți americanii eligibili să poată primi vaccin împotriva coronavirusului până cel târziu la 1 mai, sperând că americanii ar putea să „marcheze independența noastră față de acest virus” până la 4 iulie, Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii, notează The New York Times.

„Dacă ne facem partea, dacă facem acest lucru împreună, până pe 4 iulie există șanse mari ca dumneavoastră, familiile și prietenii dumneavoastră să vă puteți reuni în curtea din spate sau în cartierul dumneavoastră și să luați un mic dejun și un grătar și să sărbătoriți Ziua Independenței", a spus președintele.

El a mai transmis că „singura modalitate de a ne recupera viața, de a ne readuce economia pe calea normală, este de a învinge virusul.”

El a avertizat că revenirea la normal înseamnă un efort comun de a purta în continuare măști, păstrarea distanței sociale și vaccinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.