Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden nu îi menționează numele lui Boris Johnson în prima reacție după demisia britanicului din fruntea Guvernului

joe biden notițe gafă

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat joi că ţara sa va continua "strânsa cooperare" cu Regatul Unit, mai ales în ceea ce priveşte Ucraina, într-un comunicat dat publicităţii după demisia prim-ministrului britanic Boris Johnson, care însă nu l-a menţionat pe acesta, notează AFP.

"Regatul Unit şi Statele Unite sunt cei mai apropiaţi prieteni şi aliaţi, iar relaţia specială dintre popoarele noastre rămâne puternică şi durabilă", a declarat Joe Biden. "Aştept cu nerăbdare să continuăm strânsa cooperare cu guvernul Regatului Unit, precum şi cu aliaţii şi partenerii noştri din întreaga lume, legat de o serie de priorităţi de primă importanţă", a adăugat el. "Acest lucru include menţinerea unei abordări puternice şi unite pentru a sprijini poporul ucrainean într-un moment în care se apără împotriva războiului brutal al lui Putin împotriva democraţiei sale, precum şi tragerea la răspundere a Rusiei pentru acţiunile sale", a continuat liderul de la Casa Albă.

Vezi si: Johnson, întâlnire secretă cu un fost agent KGB apropiat de Putin: fiul acestuia a ajuns în politica mare din Marea Britanie

Textul nu face nicio referire la Boris Johnson care şi-a anunţat joi demisia după o avalanşă de demisii din guvernul său şi numeroase scandaluri, mai scrie AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.