Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden, declarații la sediul de campanie: 'Suntem pe cale să câștigăm aceste alegeri'

Agerpres
Joe Biden

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, Joe Biden, s-a adresat națiunii, afirmând că „suntem pe cale de a câștiga aceste alegeri”. El a susţinut că a câştigat în statele Arizona, Georgia şi Minnesota, unde şi predicţiile îl dau învingător. A spus că trebuie să câştige în Wisconsin şi Michigan, dar şi în Pennsylvania.

„Păstrați-vă încrederea. Vom câștiga. Sunt aici să vă spun că suntem pe cale să câștigăm aceste alegeri. Trebuie să avem răbdare până când numărătoare voturilor se va termina, iar aceste alegeri nu se vor termina până când nu se va număra fiecare buletin de vot. Ne simțim foarte bine în locul în care ne aflăm. (...) Am putea să aflăm rezultatele mâine dimineață, dar ar putea dura mai mult pentru că, așa cum am spus, nu este treaba mea sau a lui Donald Trump să declare cine a câștigat aceste alegeri, dar eu sunt optimist în legătură cu rezultatul acestor alegeri”, a spus Biden.

LIVE TEXT - AMERICA ALEGE. Donald Trump devine favorit după o revenire de senzaţie

El a mulţumit celor implicaţi în întreg procesul de vot şi a încheiat adresându-se celor câteva zeci de oameni adunaţi în faţa reşedinţei: „Păstraţi-vă credinţa, vom câştiga”.

El este dat câștigător până la transmiterea acestei știri în: Massachusetts, DC, Maryland, Vermont, Delaware, Maine, Virginia, Connecticut, Maryland, New Jersey, Rhode Island, Illinois, New York, Colorado, New Hampshire, Hawaii, Arizona, Minnesota.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.