Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden face SHOW la învestirea în funcție: vedetele din Hollywood pregătesc un spectacol grandios

DW
Joe Biden

Actorul american Tom Hanks va prezenta o emisiune specială, difuzată simultan de toate marile canale de televiziune din SUA, în seara învestirii lui Joe Biden, având ca invitaţi muzicieni precum Jon Bon Jovi şi Justin Timberlake, potrivit mai multor mass-media americane, relatează AFP, informează Agerpres.

Contactată de AFP, echipa lui Joe Biden nu a dorit să comenteze, însă Justin Timberlake şi cântăreaţa Demi Lovato au confirmat fiecare atât evenimentul, cât şi prezenţa lor.

Citește și: Se poate 'sări' rândul la vaccinare: o dovedește un primar din România. Felix Borcean s-a vaccinat împotriva COVID-19

Programul a fost realizat de comitetul pentru învestitura prezidenţială şi va înlocui festivităţile obişnuite din jurul ceremoniei de învestire, eliminate anul acesta din motive sanitare şi de siguranţă publică.

În 2009, Aretha Franklin a cântat la prima ceremonie de învestire a lui Barack Obama, la care au fost de asemenea prezenţi Bruce Springsteen, U2, Shakira şi Stevie Wonder.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

Patru ani mai târziu, Beyoncé a intonat imnul naţional la cea de-a doua ceremonie de învestire a preşedintelui Obama.

"Celebrating America", emisiunea specială difuzată miercuri, 20 ianuarie, în prime-time (20:30 - 22:00, ora de pe coasta de est a SUA), va fi transmisă de canalele ABC, CBS, NBC, CNN şi MSNBC, precum şi pe canalul YouTube al comitetului pentru învestitură.

Programul este prezentat, de asemenea, ca fiind un omagiu adus "eroilor" anului care a trecut, marcat de pandemia de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.