Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA, investește 12 milioane de dolari în reclame în șase state

Boston Herald
Joe Biden

Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA, investește mai mulți bani decât oricând în reclame distribuite pe TV, radio, dar și în mediul online, relatează NBC News, potrivit MEDIAFAX.

Biden investește 12 milioane de dolari în reclamele din Michigan, Missouri, Mississippi, Florida, Illinois și Ohio, state în care vor avea loc alegeri preliminare pentru desemnarea candidatului Democrațiilor pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Din cele 12 milioane de dolari, opt milioane sunt alocate pentru două reclame distribuite la televizor în cele șase state.

În noua sa reclamă numită Always( trad: Întotdeauna) îl critică pe adversarul său Senatorul Bernie Sanders ce după victoriile lui Biden din Super Tuesday l-a acuzat de lipsa de interes față de securitatea socială.

„Faptele politice arată că atacurile din campanie ale lui Sanders sunt false. Joe Biden a fost întotdeauna un susținător al securității sociale", spune naratorului în reclama de 30 de secunde.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

Cei doi candidați își aruncă reproșuri și pe rețelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.