Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden îl citează pe Papa Ioan Paul al II-lea: 'Să nu vă fie teamă! A fost un mesaj care a ajutat la oprirea opresiunii sovietice'. Atac la adresa lui Putin

Inquam Photos - George Călin
Inquam Joe Biden

Să nu vă fie teamă, sunt cuvintele cu care și-a început mesajul președintele SUA Joe Biden, aflat într-un tur de forță  în Polonia.

„Să nu vă fie teamă! Acestea au fost primele cuvinte ale primului Papă polonez în 1978. Acestea au fost cuvintele care l-au definit pe Papa Ioan Paul al II-lea. (...) A fost un mesaj care a ajutat la oprirea opresiunii sovietice. Este un mesaj care va acoperi și brutalitatea din prezent. În 1978, când Papa a spus acest lucru, URSS făcea regulile după Cortina de Fier. (...) Mesajul meu pentru ucraineni este: „Suntem alături de voi”. Punct”, a spus Joe Biden.

Joe Biden a spus că Rusia „a strangulat democrația”, iar președintele Vladimir Putin „vrea să spună că nu a invadat Ucraina, dar este o minciună”.

„Astăzi, Rusia a strangulat democrația și și-a găsit să facă asta nu numai acasă, ci și în altă parte. Vladimir Putin vrea să spună că nu a invadat Ucraina, dar este o minciună. Președintele Zelenski este evreu, iar Putin are îndrăzneala să spună contrariul (c.n. că e nazist) În țara mea, fostul președinte Abraham Lincoln a spus că dreptatea face puterea. Haideți să avem dreptate din nou! Haideți să punem puterea democrației în acțiune! Testul acestui moment este un test pentru totdeauna”, a mai spus președintele Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.