Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden îl sună iar Benjamin Netanyahu, ca să nu mai bombardeze Fâșia Gaza

smartradio.ro
joe biden

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a declarat luni seară că îl va suna din nou pe premierul în exerciţiu al Israelului, Benjamin Netanyahu, pentru a discuta despre conflictul cu grupurile islamiste din Fâşia Gaza.

"Voi vorbi cu premierul israelian peste circa o oră (...)", a declarat Joseph Biden, potrivit cotidianului Times of Israel, răspunzând la o întrebare privind eforturile internaţionale de oprire a confruntărilor militare între armata israeliană şi grupurile islamiste palestiniene Hamas şi Jihadul Islamic, scrie Mediafax.ro.

La rândul său, Jens Psaki, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a declarat că Administraţia de la Washington a avut peste 60 de contacte cu oficiali din Orientul Mijlociu, în eforturile de ajungere la un armistiţiu între Israel şi organizaţiile islamiste palestiniene.

Bilanţul raidurilor aeriene israeliene asupra teritoriului palestinian Fâşia Gaza a ajuns luni la cel puţin 198 de morţi şi peste 1.300 de răniţi.

Grupurile islamiste palestiniene au lansat peste 3.000 de rachete spre Israel în ultimele opt zile, bilanţul fiind de zece morţi şi peste 300 de răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.