Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden: Garantez că Rusia şi China încearcă să influenţeze alegerile prezidențiale

Agerpres
Joe Biden

Rusia şi China încearcă să influenţeze rezultatul scrutinului prezidenţial programat în Statele Unite în noiembrie, afirmă Joseph Biden, potenţialul candidat democrat la funcţia de preşedinte.

"Ştiam dinainte, iar acum vă pot garanta că ştiu, întrucât am început să primesc din nou rapoarte de informare. Ruşii încă sunt implicaţi în tentative de a delegitima procesul nostru electoral", a declarat Joseph Biden în cursul unui eveniment pentru colectarea de fonduri electorale.

"De asemenea, China şi alţii sunt implicaţi în activităţi menite să ne facă să pierdem încrederea în rezultatul alegerilor", a subliniat Joseph Biden, citat de site-ul de ştiri Axios.com.

Serviciile de informaţii americane au concluzionat că Rusia a încercat să influenţeze rezultatul scrutinului prezidenţial desfăşurat în SUA în 2016 în favoarea lui Donald Trump, care a câştigat scrutinul.

Joseph Biden, potenţialul candidat al Partidului Democrat, se clasează pe primul loc în preferinţe înaintea scrutinului prezidenţial din noiembrie. Potrivit Institutului Real Clear Politics, Joseph Biden este creditat cu 48% din preferinţe, iar Donald Trump, candidatul Partidului Republican, cu 40%.

Citește și: Profeție devastatoare a unui doctor: Dacă nu se termină cu teoriile conspiraționiste, vom avea același scenariu ca în Italia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.