Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden vorbește despre o mini-revoluţie

Reuters
Joe Biden

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat miercuri că Partidul Republican trece printr-o "mini-revoluţie", referindu-se la puternicele tensiuni din rândurile "Grand Old Party" legate de poziţionarea sa faţă de Donald Trump, notează AFP.

"Se pare că Partidul Republican încearcă să-şi definească valorile sale", a declarat de la Casa Albă preşedintele democrat.

"Sunt în mijlocul unui fel de mini-revoluţie", a continuat el.

Citește și: Donald Trump intră la rupere, după verdictul Facebook: 'Reprezintă o ruşine absolută. Nebunii stângii radicale se tem de adevăr, dar adevărul va ieşi oricum'

Dezbaterile sunt deosebit de aprinse în legătură cu soarta parlamentarei Liz Cheney, una dintre puţinele voci din GOP care l-au înfruntat pe Donald Trump şi au votat în favoarea punerii lui sub acuzare pentru "incitare la insurecţie".

Fostul preşedinte reclamă prin intermediul unor comunicate incendiare ca acesta din urmă să fie îndepărtată din poziţia ei de numărul trei al republicanilor în Camera Reprezentanţilor.

"Sunt democrat de multă vreme. Am trecut prin perioade de lupte interne şi dezacorduri, dar nu-mi amintesc nimic de acest fel", a continuat Joe Biden.

Citește și: Blocat de Twitter şi suspendat de Facebook şi YouTube, Donald Trump a lansat o platformă de 'comunicare'

Întrebat cu câteva ore mai devreme în cursul unei vizite, liderul de la Casa Albă se arătase mai degrabă laconic: "Nu îi înţeleg pe republicani".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.