Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

John Isner, calificat în semifinalele turneului de la Newport (ATP)

www.agerpres.ro
John Isner

Tenismanul american John Isner s-a calificat în semifinalele turneului ATP de la Newport (SUA), dotat cu premii totale de 594.950 de dolari, învingându-l greu în trei seturi, 7-6 (7/2), 6-7 (6/8), 7-6 (7/5), pe francezul Benjamin Bonzi, într-o partidă disputată joi.

Isner (37 de ani), favoritul numărul doi al acestei competiţii, pe care a câştigat-o de patru ori pe parcursul carierei sale, s-a impus după două ore şi 47 de minute de joc în faţa lui Bonzi, cap de serie numărul 5.

Americanul a ajuns astfel la 25 de victorii în 30 de meciuri disputate la Newport, unde a cucerit trofeul în 2011, 2012, 2017 şi 2019.

Isner, care a acces pentru a şasea oară în penultimul act al turneului din Rhode Island, îl va înfrunta pentru un loc în finală pe compatriotul său Maxime Cressy, cap de serie numărul 4, care a dispus cu 6-7 (3/7), 6-4, 6-4 de Steve Johnson (SUA), campion la Newport în 2018.

Tot joi, australianul Jason Kubler a reuşit să-l elimine în trei seturi, 4-6, 6-3, 7-6 (7/4), pe principalul favorit, canadianul Felix Auger Aliassime, asigurându-şi calificarea în sferturile de finală, unde îl va înfrunta pe compatriotul său James Duckworth.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.