Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

John Legend va fi cap de afiş la Nobel Peace Prize Concert 2017

Nobel

Organizatorii Nobel Peace Prize Concert au anunţat marţi că artistul american John Legend, premiat de-a lungul carierei sale cu numeroase trofee de prestigiu, inclusiv cu Oscar, Grammy şi Tony, va fi cap de afiş la cea de-a 24-a ediţie anuală a acestui eveniment organizat în onoarea laureatului premiului Nobel pentru pace, care va avea loc în acest an pe 11 decembrie la Telenor Arena din Oslo, informează site-ul nobelpeaceprizeconcert.com. John Legend s-a numărat printre artiştii care au susţinut recitaluri la ediţia din 2006 a Concertului Nobel. În acest an, devenind headliner al show-ului, el se alătură astfel unei liste prestigioase de artişti celebri, precum Paul McCartney, Alicia Keys, Sting, Rihanna, Andrea Bocelli, Tina Turner, Ellie Goulding, A-ha şi Ellie Goulding.

"Suntem încântaţi să îl primim din nou pe John Legend în Norvegia la ediţia din acest an a Nobel Peace Concert. Vocea lui puternică şi influentă, atât pe scenă cât şi în afara ei, va contribui la răspândirea unui mesaj de pace la nivelul unui public global", a declarat Olav Njrlstad, directorul Institutului Nobel din Norvegia.

Cântăreţ, compozitor şi activist, John Legend, a câştigat de-a lungul carierei sale 10 premii Grammy, un premiu Oscar, un Glob de Aur şi un premiu Tony. În 2016, John Legend a lansat cel de-al cincilea album de studio al său, intitulat "Darkness and Light", care i-a entuziasmat pe criticii de specialitate. Acel disc a fost promovat de artistul american prin intermediul unui turneu mondial ale cărui concerte au fost sold-out. Cântăreţul este şi unul dintre proprietarii Get Lifted Film Co, o companie de producţie cinematografică şi de televiziune al cărei sediu se află la Los Angeles. Această companie a produs pentru HBO documentarul "Southern Rites", pentru Pop Network docu-seria "Sing it On", pentru WGN America serialul "Underground", dar şi filme pentru marele ecran, precum "Southside With You" şi "La La Land".

În 2015, John Legend a iniţiat campania #FREEAMERICA, creată pentru a schimba tonul discuţiilor purtate pe plan naţional despre politicile eronate din Statele Unite şi pentru a determina o modificare a sistemului american de justiţie penală, conform Agerpres. Anterior, organizatorii au anunţat că DJ-ul Alan Walker, un superstar al muzicii dance şi electronice, va face parte din lineup-ul ediţiei din acest an al concertului dedicat laureaţilor premiului Nobel pentru pace. Numele altor artişti care vor participa la eveniment vor fi anunţate pe parcursul săptămânilor următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.