Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Johnny Depp a ajuns la o înțelegere cu foștii săi manageri

twitter.com
Johnny Depp

Johnny Depp a ajuns sâmbătă la o înţelegere cu foştii săi manageri, cărora le cere daune în valoare de 25 de milioane de dolari, potrivit The Hollywood Reporter, scrie news.ro.

Termenii înţelegerii sunt confidenţiali. Depp a intentat proces împotriva The Management Company la începutul anului 2017. El a pretins atunci că este victima unei abateri grave şi că firma - condusă de Joel şi Robert Mandell, şi care l-a reprezentat timp de 17 ani - nu a reuşit să depună sau să plătească taxele lui la timp.

Potrivit lui Joel şi Robert Mandell, firma l-a avertizat în repetate rânduri pe Depp să îşi reducă cheltuielile şi să îşi vândă activele inutile.

"Timp de 30 de ani, Joel şi Rob Mandel, şi compania lor, The Management Group, au fost manageri de încredere pentru cele mai de succes companii şi persoane din industria de divertisment. În 17 ani din acea perioadă, ei au făcut tot posibilul pentru a îl proteja pe Depp de cheltuielile sale iresponsabile şi de  comportamentul lui risipitor", a transmis atunci Michael Kump, avocat al TMG, pentru The Hollywood Reporter.

Citește și: Showtime îl apără pe Sacha Baron Cohen în controversa iscată în jurul serialului 'Who Is America?'

Cheltuielile lui Depp ar fi fost: 30.000 de dolari pe lună pe vin, 500.000 de dolari taxe pentru depozitarea colecţiilor sale de suvenire, 200.000 de dolari pentru avion privat. Cheltuielile detaliate au alimentat multe poveşti despre cum a reuşit să distrugă o avere de 650 de milioane de dolari. Depp se află de asemenea într-un proces cu fostul avocat Jack Bloom.

Procesul va fi pe 15 august, dată pe care judecătorul a refuzat să o amâne.

Depp şi avocatul său au declarat recent pentru The Rolling Stone că procesul ar schimba Hollywood-ul pentru totdeauna.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.