Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Joker' a revenit pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Youtube.com
joker

Lungmetrajul "Joker", regizat de Todd Phillips, a urcat o poziție și a revenit pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 18,9 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, scrie Mediafax.

Pelicula "Joker" a adus pe marile ecrane actori celebri, precum Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron și Zazie Beetz, reiterând un personaj de benzi desenate din universul DC. Filmul spune o poveste moralizatoare, realizând studiul unui personaj disprețuit de societate. Arthur Fleck, interpretat de Joaquin Phoenix, locuiește împreună cu mama lui și suferă de o tulburare neurologică. Anumite circumstanțe îl transformă pe Arthur Fleck dintr-un personaj ignorat de comunitate în precursorul unor mișcări sociale violente.

Filmul "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil", regizat de Joachim Rønning, cu Angelina Jolie și Michelle Pfeiffer în distribuție, a coborât o poziție, ajungând pe locul al doilea în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 18,5 milioane de dolari. Filmul "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil" prezintă evenimente petrecute la câțiva ani după cele descrise în "Maleficent". Cea de-a doua parte a poveștii explorează şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricoșătoarelor coarne şi cea care urmează să devină regină. Noi alianţe se formează şi noi personaje negative apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează. Actorii Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer aduc lumea fantastică pe marile ecrane.

Citește și: CUTREMUR în România. Ce magnitudine au înregistrat specialiștii

Animația "Familia Addams/ The Addams Family" a urcat o poziție, ajungând pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,7 milioane de dolari de vineri până duminică. În regia lui Greg Tiernan și a lui Conrad Vernonde, filmul spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie afectate de interacțiunea cu Margaux Needler, gazda unei emisiuni, ce intenționează să vândă toate casele din cartier. Întâlnirea cu gazda de televiziune are loc concomitent cu pregătirile pentru o mare reuniune de familie. Fericiți cu stilul de viață binecunoscut al familiei lor, Gomez și Morticia se pregătesc de vizita unor membri din familia extinsă, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizate pentru Pugsley. Vocile lui Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia și Nick Kroll animă îndrăgitele personaje.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "Zombieland: Rundă dublă/ Zombieland 2: Double Tap", de Ruben Fleischer (11,6 milioane de dolari), "O aplicaţie de coşmar/ Countdown", de Justin Dec (9 milioane de dolari), "Black and Blue", de Deon Taylor (8,3 milioane de dolari), "Gemini: Conspirația/ Gemini Man", de Ang Lee (4 milioane de dolari), "The Lighthouse", de Robert Eggers (3,08 de milioane de dolari), "The Current War: Director's Cut", de Alfonso Gomez-Rejon (2,7 milioane de dolari), "Yeti - Omul Zăpezilor/ Abominable", de Jill Culton și Todd Wilderman (2 milioane de dolari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.