Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jonah Hauer-King va juca rolul prinţului Eric în remake-ul live-action 'The Little Mermaid'

mediafax.ro
film

Actorul englez Jonah Hauer-King va juca rolul prinţului Eric în remake-ul live-action „The Little Mermaid”, informează The Hollywood Reporter, potrivit news.ro.

Halle Bailey a fost deja anunţată în rolul principal, Ariel, iar din distribuţie mai fac parte Melissa McCarthy (vrăjitoarea Ursula), Javier Bardem (regele Triton). Jacob Tremblay îşi va împrumuta vocea personajului Flounder, Awkwafina - lui Scuttle şi Daveed Diggs - crabului Sebastian.

Deşi restul distribuţiei a fost stabilit în vară, rolul Eric a fost o provocare pentru producători. Cântăreţul şi actorul Harry Styles a negociat mai multe luni cu Disney, apoi studioul a căutat actorul potrivit. În final, Hauer-King şi Cameron Cuffe, cunoscut din serialul „Krypton”, au dat mai multe probe.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

Hauer-King a jucat anul acesta în „A Dog's Way Home” şi este cunoscut din adaptarea BBC a „Little Women”, lansată în 2017. El face parte din distribuţia dramei de război „World on Fire” realizată de BBC. A jucat teatru, recent, alături de Kenneth Branagh în „The Entertainer”.

Rob Marshall va regiza „The Little Mermaid”, care va cuprinde piese din filmul animat lansat în 1989 şi compoziţii noi semnate de Alan Menken şi Lin-Manuel Miranda („Hamilton”). Acesta din urmă va fi şi producător împreună cu Marshall, Marc Platt şi John DeLuca. Scenariul este scris de David Magee.

Producţia este programată să înceapă în prima parte a anului 2020.

Când „The Little Mermaid” a fost lansat în cinematografe în urmă cu 30 de ani, a fost un succes şi desemnat hotărâtor în renaşterea Disney.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.