Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jonathan Rodriguez nu are explicații pentru înfrângerea din Supercupă: 'La penalty-uri se mai întâmplă să şi pierzi'

Fotbalistul argentinian al echipei CFR Cluj, Jonathan Emanuel Rodriguez, a declarat, sâmbătă seara, după înfrângerea din Supercupa României cu Universitatea Craiova, că la loviturile de departajare se mai întâmplă să şi pierzi, precizând că nu există alte explicaţii, agerpres.ro.

"Se mai întâmplă să şi pierzi la penlaty-uri, nu există alte explicaţii. Cine ratează pierde. Suntem două echipe mari şi am demonstrat asta azi în teren. Cred că ambele echipe ne-am apărat bine, nu am lăsat spaţii între linii. A fost un meci, să nu spun uşor, dar a fost un meci lent, fără prea multe atacuri. Şi la finalul celor 90 de minute a fost 0-0 pentru că au fost puţine ocazii", a spus mijlocaşul la postul Digisport.

"Eu m-am adaptat repede în vestiarul CFR-ului, ceea ce este foarte important. Dar şi în teren cred... pentru că am făcut două meciuri bune şi sper să continui aşa", a adăugat Rodriguez, venit în această vară de la FC Botoşani.

Universitatea Craiova a cucerit în premieră Supercupa României la fotbal, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu 4-2 la loviturile de departajare, sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci în care scorul a fost 0-0 după cele 90 de minute regulamentare.

U Craiova este a zecea echipă care câştigă Supercupa României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.