Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jordi Cardoner, vicepreședinte Barcelona: 'Nu negociem cu PSG, Neymar vrea să se întoarcă în Spania'

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Presa internațională a vorbit despre revenirea lui Neymar (27 de ani) la Barcelona, mutare care ar fi dorită atât de atacantul brazilian, cât și de gruparea catalană, informează MEDIAFAX.

Informațiile au fost însă negate cu vehemență de vicepreședintele formației blaugrana, Jordi Cardoner, care a precizat că Barcelona nu negociază cu PSG pentru transferul lui Neymar și că, de fapt, jucătorul este cel care își dorește să se întoarcă pe Camp Nou.

"Nu este momentul să vorbim despre veniri. Suntem într-un proces de plecări acum. Este o perioadă, până pe 30 iunie, când se stabilesc plecările unor fotbaliști, pe care mister (n.red. - Ernesto Valverde) nu va conta în sezonul următor. Aceste este procesul pe care îl facem în fiecare an, din cauza datelor contabile. Plecările ne ajută să avem un flux de bani, pentru a putea aduce jucători noi.

Corect este să spunem că Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona și nu sunt de acord cu afirmația că Barcelona se ocupă de transferul lui Neymar. Acest subiect nu este discutat de noi. Sunt foarte multe lucruri, referitor la plecarea sa care nu mi-au plăcut. Trebuie schimbat scenariul. Sunt mult afirmații că l-am fi transferat pe Neymar, dar nu am transferat pe nimeni. Nu am păstrat legătura cu el. Atât el, cât și alții vor să joace la Barcelona,

Citește și: Ministerul lui Petre Daea, VERDICT care aruncă în aer războiul pornit de Liviu Dragnea pe tema legumelor cu pesticide

Nu mă surprinde că Neymar vrea să se întoarcă. Nu în multe locuri este ca aici. S-a întâmplat și cu alții, care au plecat și s-au întors, Cesc (n.red. - Fabregas), Pique. Neymar este un jucător important, dar circumstanțele în care el a plecat trebuie luate în calcul, în eventualitatea cazului în care întoarcerea lui s-ar întâmpla", a spus oficialul Barcelonei, potrivit marca.com.

Joi, 27 iunie, Barcelona a anunțat pe contul de Twitter venirea portarului Neto, în vârstă de 29 de ani. Goakeeper-ul brazilian a semnat cu gruparea blaugrana un contract pentru următoarele patru sezoane şi va avea o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro. Neto a venit de la Valencia, acolo unde a fost transferat Cillessen, portarul olandez în vârstă de 30 de ani.

"Cilleseen este un portart excelent, ne-a surprins pe toți. Și-a manifestat dorința să joace mai multe meciuri. Jucătorii vor să joace și că i s-a oferit un loc la Valencia", a mai spus vicepreședintele formației blaugrana, Jordi Cardoner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.