Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jorge Martin a câștigat cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu al Indoneziei la MotoGP

www.crash.net
Jorge Martin

Spaniolul Jorge Martin (Ducati-Pramac) a câştigat cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu al Indoneziei la MotoGP, disputată sâmbătă pe circuitul de la Mandalika, informează EFE.

În urma acestui succes, Martin a preluat conducerea în clasamentul general al Campionatului Mondial la clasa regină a motociclismului viteză, conform Agerpres.

Pilotul iberic a parcurs cele 13 tururi de pistă ale cursei de sprint în 19 min 49 sec 711/1000, devansându-l cu 1,131 sec pe italianul Luca Martini (Ducati-VR46), ocupantul locului secund.

Pe poziţia a treia, la 2,081 sec, s-a clasat un alt italian, Marco Bezzecchi (Ducati-VR46), care a urcat pe podium la doar o săptămână după operaţia la care a fost supus pentru o fractură de claviculă.

Aceasta este a patra cursă consecutivă de sprint câştigată de Jorge Martin, care a acumulat 328 de puncte de la debutul sezonului. El l-a depăşit cu 7 puncte pe italianul Francesco Bagnaia (Ducati), fostul lider al Campionatului Mondial, clasat pe locul 8 în sprintul de sâmbătă.

Bagnaia va încerca să revină în fruntea ierarhiei generale din MotoGP cu ocazia Marelui Premiu al Indoneziei, programat duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.