Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jorge Martin, învingător în Marele Premiu al Germaniei

motogp.com
motogp

Spaniolul Jorge Martin (Ducati-Pramac) a câştigat Marele Premiu al Germaniei la MotoGP, duminică, pe circuitul de la Sachsenring, pe locul 2 încheind italianul Francesco Bagnaia (Ducati), liderul Campionatului Mondial, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului a urcat francezul Johann Zarco (Ducati-Pramac), transmite presa internaţională.

Victorios sâmbătă în cursa de sprint a Marelui Premiu al Germaniei, Jorge Martin, care nu se mai impusese într-un MP de aproape doi ani, a fost urmat de Francesco Bagnaia la 0.064. Johann Zarco este la a treia clasare pe podium în ultimele trei curse, potrivit Agerpres.

Spaniolul Marc Marquez (Repsol Honda), de şase ori campion mondial, a decis să se retragă din Marele Premiu al Germaniei după accidentul suferit în cursul dimineţii în timpul ultimelor antrenamente libere dinaintea cursei.

În clasamentul Campionatului, Martin, cu 144 de puncte, s-a apropiat la 16 lungimi de liderul Bagnaia.

Spaniolul Pedro Acosta (Kalex) s-a impus la clasa Moto2, fiind urmat pe podium de italianul Tony Arbolino (Kalex) şi de britanicul Jake Dixon (Kalex).

La clasa Moto3, turcul Deniz Oncu (KTM) a obţinut prima sa victorie în Campionatul Mondial. Pe locurile următoare s-au clasat japonezul Ayumu Sasaki (Husqvarna) şi spaniolul Daniel Holgado (KTM).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.