Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho: 'Brazilianul Ronaldo Luis Nazario de Lima este cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut jucând'

jose mourinho

Antrenorul Jose Mourinho, liber de contract în prezent, a afirmat că brazilianul Ronaldo Luis Nazario de Lima este cel mai bun fotbalist pe care l-a văzut jucând, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat spaniolilor de la AS, Mourinho l-a descris drept „un talent incredibil” pe Ronaldo Nazario, acum în vârstă de 43 de ani, cu care a colaborat pe timpul când a fost antrenor secund la Barcelona. Spre surprinderea multora, Mourinho nu l-a ales nici pe Cristiano Ronaldo, conaționalul său cu care a lucrat la Real Madrid, nici pe Lionel Messi, rivalul său din perioada în care o pregătea pe echipa madrilenă.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

„Cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut. Accidentările au distrus o carieră care putea fi mult mai mare, incredibilă. Talentul pe care l-a avut Ronaldo Nazario, la 19 ani, a fost ceva incredibil. A fost cel mai bun pe care l-am văzut. N-a avut o carieră ca a lui Messi sau Ronaldo, să fie 15 ani în top, dar talentul său... Incredibil!”, a declarat Mourinho.

Mourinho l-a avut sub observație timp de un sezon pe Ronaldo Nazario la Barcelona, pe vremea când portughezul era secund pe Camp Nou. Portughezul a fost ucenicul lui Sir Bobby Robson și al lui Louis van Gaal. Brazilianul Ronaldo a jucat la FC Barcelona în perioada 1996-1997, sezon în care a fost golgheterul catalanilor.

Ronaldo a câștigat de două ori Campionatul Mondial, alături de Brazilia, în 1994 și 2002. În cariera sa, atacantul a evoluat pentru echipele Sao Cristovao, Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid, AC Milan și Corinthians, retrăgându-se în 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.