Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho și Raul sunt pe lista clubului Real Madrid pentru postul de antrenor - presă

jose mourinho

Presa din Spania a aflat planul pe care îl are conducerea lui Real Madrid, dacă Zinedine Zidane nu reușește să redea echipei o imagine mai bună. Din câte se pare, Florentino Perez are pe listă două variante pentru înlocuirea francezului, pe Jose Mourinho și pe Raul, anunță MEDIAFAX.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

Cele mai mari șanse le are portughezul, care a declarat că ar fi deschis unei eventuale reveniri la Madrid. Site-ul donbalon.com a aflat că Mourinho și-a spus și cerințele care stau la baza semnării contractului. Ar vrea să mai aducă trei oameni lângă el, pe Gonçalo Guedes, atacantul Valenciei, pe Aitor Karanka, care ar urma să facă parte din stafful său tehnic, dar și un mijlocaș central.

Vezi și: Dana Gârbovan, despre numirea Laurei Codruța Kovesi procuror-șef european: 'E una politică. Nu a existat o competiție reală'

Potrivit Diario Gol, Florentino Perez ar fi luat deja cina cu Jose Mourinho, zilele trecute, căruia i-a transmis că în cazul în care Zinedine Zidane pleacă, ”The Special One” este așteptat la Madrid. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani a pregătit-o pe Real Madrid în perioada mai 2010 – iunie 2013, timp în care a câștigat un titlul de campion în La Liga, o Cupă și o Supercupă ale Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.