Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, mesaj pentru Emilia-Romagna după calificarea în finala Ligii Europa: Putere!/Mendilibar:Am eliminat echipe mari, oamenii nu se aşteptau la asta

FEDERICO GAMBARINI / AFP / Profimedia
jose mourinho

Jose Mourinho, antrenorul echipei AS Roma, a transmis după calificarea în finala Ligii Europa un mesaj de încurajare pentru Emilia-Romagna, regiune afectată de inundaţii devastatoare în ultima perioadă, potrivit news.ro.

“În primul rând, vreau să transmit un mesaj către Emilia-Romagna: Putere!. În vremuri dificile, oamenii pot scoate ce este mai bun din ei. Evident este un moment de sărbătoare la Roma, dar nu putem uita de tristeţea şi de situaţia dificilă a oamenilor din Emilia-Romagna”, a spus Mourinho.

El a precizat, referitor la calificarea în finală, că echipa sa este “absolut incredibilă”. “Cred că performanţa noastră este rezultatul muncii grele, al experienţei, priceperii tactice şi al faaptului că ştim cum să rămânem în joc, să orientăm jocul în funcţie de capacitatea noastră şi să facem astfel încât să nu ni se vadă problemele. Am o echipă absolut incredibilă”.

De cealaltă parte, Jose Luis Mendilibar, tehnicianul FC Sevilla, a afirmat că echipa sa merită să fie în finală: “Scopul nostru era să facem tot ce putem mai bine în această competiţie şi totul merge bine: am eliminat două echipe mari, pe Manchester United şi Juve, şi vom înfrunta la Budapesta altă echipă mare şi alt antrenor mare. Oamenii nu se aşteptau să reuşim asta şi am reuşit. Am făcut meciuri foarte bune, în special acasă, şi suntem meritat în finală”.

Formaţiile FC Sevilla şi AS Roma s-au calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, trecând în semifinale de Juventus Torino, respectiv de Bayer Leverkusen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.