Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho: Nu vom fi niciodată regii transferurilor

www.skysports.com
Jose Mourinho

Jose Mourinho, managerul echipei Tottenham, a lăsat de înțeles că echipa sa va realiza transferuri în această iarnă doar dacă vor exista plecări. Portughezul spune că "nu vom fi niciodată regii transferurilor", având în vedere profilul clubului la care se află, scrie Mediafax.

Deși la cluburile unde a mai activat obișnuia să cheltuie sume importante pentru transferuri, Mourinho spune că știe filozofia clubului la care se află și va dori, mai întâi, să îi cunoască pe fotbaliștii deja existenți în lot.

"Sunt la Tottenham Hotspur, cunosc profilul acestui club, proiectul, viziunea și obiectivele. Știu că în fereastra de transferuri vom reacționa doar dacă se va întâmpla ceva. De exemplu, dacă un jucător va pleca, va trebui să ne adaptăm. Dar nu vom fi niciodată regii transferurilor, să atacăm ținte importante sau să ne luptăm cu cluburi care au la bază profilul și filozofia de a arunca mulți bani pentru astfel de jucători. Noi trebuie să lucrăm într-un mod inteligent, creativ. Repet, îmi plac jucătorii pe care îi am. Cu cât lucrez mai mult cu ei și îi cunosc, cu atât realizez calitățile și problemele lor", a declarat Mourinho, înaintea meciului cu Brighton, care va avea loc joi, de la ora 14:30.

Citește și: Dan Petrescu, despre bătaia cu John Terry: El a câștigat. Eu mă credeam șmecher

Jose Mourinho (56 de ani) a fost instalat pe banca tehnică a lui Tottenham pe 20 noiembrie, după demiterea lui Mauricio Pochettino. Portughezul a strâns, până în prezent, opt meciuri, înregistrând cinci victorii și trei înfrângeri.

O mutare importantă realizată de Mourinho a fost prelungirea înțelegerii lui Toby Alderweireld până în vara anului 2023. Precedentul contract al experimentatului fundaș ar fi expirat la finalul sezonului următor, astfel că, din ianuarie, ar fi avut dreptul să negocieze cu alte formații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.