Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho surprinde pe toată lumea! Pe cine a ales 'The Special One' drept cel mai bun jucător de la EURO: 'Este un adevărat animal'

jose mourinho

Gianluigi Donnarumma a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucător de la turneul final. El a apărat două lovituri de departajare în finala cu Anglia, iar de-a lungul EURO 2020 a încasat doar patru goluri, câte unul de la Austria, Belgia, Spania și Anglia. În schimb, Jose Mourinho, noul antrenor de la AS Roma, consideră că un jucător din tabăra pierzătorilor merita această distincție. "The Special One" a fost impresionat de Kyle Walker (31 de ani), fundașul dreapta al Angliei, care a fost titular în șase dintre cele șapte meciuri ale naționalei sale la acest turneu final.

"Din punctul meu de vedere, cel mai bun jucător al turneului este Kyle Walker. A fost fenomenal! De la primul minut al competiției și până la final, a fost fenomenal. A acoperit bine și în zona centrală a defensivei și nu-mi aduc aminte dacă a pierdut vreun duel.

Nu a avansat foarte mult, așa cum o face la club, dar asta din cauza strategiei echipei. Când numesc un jucător 'animal', este complimentul suprem pe care îl fac unui jucător. Kyle Walker este un adevărat animal. Pentru mine a fost fenomenal!", a spus Mourinho, potrivit Talk Sport, citați de Digisport.ro.

Alegerea lui Mourinho este susținută și de statisticile oferite de Opta. În cele 599 de minute jucate la EURO 2020, Walker a comis un singur fault și a fost driblat o singură dată.

Vezi și: Jose Mourinho a RĂBUFNIT după 'penaltiul' acordat Angliei: 'Ca om de fotbal sunt dezamăgit de decizia care a fost luată' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.