Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joseph Daul, comparat cu Hrebenciuc

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, l-a comparat pe liderul PPE Joseph Daul cu Viorel Hrebenciuc, aflat în pușcărie pentru fapte de corupție: ”Daul în campanie pentru statul de drept după ce l-a uns pe Orban în Ungaria este echivalentul lui Hrebenciuc spunându-ne din pușcărie că PSD este cel mai onest partid. Mai ales dacă ne amintim că în spatele lui Iohannis sunt niște nume grele ale statului de drept, la fel de convingătoare ca și cele din PSD. Dar familia PPE trebuie să fie unită, spune Daul. Aceeași unitate ca și la PSD, o altă familie unită în jurul intereselor și corupților. PPE, PSD, aceeași direcție…”, a declarat astăzi deputatul naționalist.

Diaconu e supărat că ”Daul defilează prin România dându-ne sfaturi de bună purtare și învățându-ne cum să votăm la ora la care prietenul său Viktor Orban a devenit inamicul public numărul 1 al democrației în Europa”. Potrivit președintelui partidului lui Vlad Țepeș, cum a fost numit PRU, ”Daul ar trebui să-și pună cenușă în cap pentru susținerea singurului dictator al unei țări UE, nu să predea democrația în România”.

Diaconu face o comparație între Victor Ponta, aliat cu UDMR la guvernare, și Iohannis căruia îi face campanie prietenul lui Orban.”Nu știu unde a fost mintea celor din ACL când l-au invitat pe Daul, după cum nu știu unde a fost mintea lui Victor Ponta când a invitat UDMR la guvernare imediat după câștigarea alegerilor din 2012, pentru ca, ulterior, chiar să instaleze această formațiune autonomistă în Guvernul României”.

Pentru Diaconu, care a îndemnat și în turul doi la votarea lui Vlad Țepeș în semn de protest față de cei doi candidați finaliști, Ponta și Iohannis reprezintă același lucru. ”Despre anticorupția lui Victor Ponta și a PSD-ului ne-am convins, acum, prezența lui Daul alături de celălalt candidat ne-a lămurit, dacă mai aveam nevoie, și de ceea ce va urma în cazul în care va câștiga Iohannis”, este concluzia amară a liderului naționalist.

Joseph Daul a făcut campanie pentru FIDESZ și Viktor Orban la alegerile parlamentare din primăvara lui 2014, existând filmări (AICI https://www.youtube.com/watch?v=zvifm8Oc9uc ) și imagini care îl arată pe liderul PPE ca fiind foarte apropiat de Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.