Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jubileul de Platină: Paul McCartney şi David Beckham se numără printre celebrităţile care sărbătoresc cei 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a

mirror.co.uk
Regina Elisabeta II

Paul McCartney şi David Beckham se numără printre vedetele care sărbătoresc cei 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a, în momentul în care joi, la Londra, s-a dat startul festivităţilor care marchează Jubileul de Platină al suveranei britanice, relatează dpa.

Starul Beatles, în vârstă de 79 de ani, numit cavaler de regină în 1997, a postat pe Instagram o poză cu el şi cu regina Elisabeta a II-a la un eveniment din anul precedent, pentru a o felicita pentru domnia sa de 70 de ani.

Fotografia postată pe Instagram de Sir Paul a fost însoţită de mesajul: "70 de ani frumoşi (pe tron) ai reginei Elisabeta a II-a. Felicitări doamnă! Şi mulţumesc - Paul".

David Beckham a salutat domnia reginei drept "remarcabilă" şi a scris pe Instagram: "Astăzi, sărbătorim Jubileul de Platină al reginei noastre. 70 de ani de domnie şi conducere inspiraţională a ţării noastre. Să sărbătorim împreună domnia ei remarcabilă cu o mare petrecere britanică în zilele următoare", relatează Agerpres.ro.

Membra Spice Girl, Geri Halliwell, a distribuit două postări pe Instagram pentru a marca această ocazie.

Printre pozele postate de Halliwell a fost una cu ea alături de colegele din trupa Spice Girl - Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel B şi Mel C - din 1997 când s-au întâlnit cu regina la Royal Variety Performance. Ele au cântat la Victoria Palace Theatre din Londra cu ocazia aniversării nunţii de aur a reginei şi soţului ei, ducele de Edinburgh.

Penny Lancaster a distribuit o fotografie cu soţul ei, Rod Stewart, în faţa porţilor Palatului Buckingham, înainte de concertul pe care acesta îl va susţine în cadrul evenimentului Party at the Palace de sâmbătă seara, ce va fi difuzat pe BBC.

La eveniment vor participa şi Adam Lambert, care va cânta în deschiderea concertului, în timp ce Diana Ross va cânta în închidere, marcând prima ei interpretare live în Marea Britanie în aproximativ 15 ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.