Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea americană Candace Parker şi-a anunţat retragerea

Baschet

Candance Parker, una din cele mai mari jucătoare americane de baschet, dublă campioană olimpică, a anunţat, duminică, că se retrage din activitate la vârsta de 38 de ani, informează AFP.

"Mi-am promis să nu mă mint în acest sport, pe care îl voi părăsi mai puternică decât la sosire. Acest intersezon nu a fost prea uşor, cu un picior care refuză să coopereze. Nu este prea plăcut să joci cu durere, după 10 operaţii în cursul carierei", a scris Parker pe contul său de Instagram.

Candace Parker are unul din cele mai bogate palmaresuri din acest sport, cu două titluri olimpice (2008 şi 2012), trei titluri de campioană WNBA (2016, 2021 şi 2023), fiind desemnată MVP-ul (cea mai bună jucătoare) sezoanelor 2008 şi 2013, un titlu în Euroligă cu clubul rus Ekaterinburg (2013), precum şi două titluri universitare în 2007 şi 2008, care i-au lansat cariera.

Jucătoarea de 1,93 m, fostă componentă a echipei Los Angeles Sparks, şi-a încheiat cariera la Las Vegas Aces, câştigătoarea campionatului profesionist feminin din 2023. Ea nu şi-a putut duce până la capăt sezonul din cauza unei accidentări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.