Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams: 'Mă pregătesc să mă întorc în circuit'

Venus Williams

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams nu a jucat încă în 2022 din cauza unor accidentări, dar veterana a dat de înțeles recent că va reveni în curând în circuitul mondial, anunță Mediafax.

Venus Williams ar fi trebuit să înceapă sezonul 2022 în Australia, dar americanca a fost nevoită să renunțe la planurile sale de a juca din cauza unei accidentări. Williams a coborât semnificativ în clasament și nu poate intra în niciun eveniment de pe tabloul principal fără să joace în calificări, în consecință se va baza mai ales pe wild card-uri. Ea a primit unul de la Tennis Australia, dar nu a putut juca.

Într-o recentă sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Williams a lăsat să se înțeleagă că va reveni pe teren foarte curând, spunând:

„Mă simt foarte bine. Dar voi? Foarte bine? Oh, da, mă bucur că am întrebat. Mai mult decât orice. Sunt, ghici ce..., mă pregătesc să mă întorc în turneu. Abia aștept".

Forma și jocul ei din ultima vreme nu au fost bune și mulți i-au cerut să se retragă, dar ea a fost fermă în privința deciziei ei.

Ea a recunoscut că pur și simplu iubește jocul și că încă se bucură să joace și că nu se va retrage decât dacă aceste lucruri se vor schimba. Deocamdată, se pare că ea va continua să joace și în 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.