Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea de tenis Paula Badosa a fost testată pozitiv cu Covid-19 în carantină în Australia

australian open facebook
australian open general tenis

Jucătoarea de tenis Paula Badosa a anunţat, joi, că a fost testată pozitiv cu coronavirus în Australia, unde este în carantină la hotel în perspectiva primului turneu de grand slam al anului.

“Am veşti proaste. După cum ştiţi, de când am venit la Melbourne am rămas în izolare în cameră. Astăzi, în a şaptea zi de carantină am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Nu mă simt bine şi am unele simptome, dar voi încerca să mă fac bine cât mai curând posibil ascultându-i pe medici. Am fost dusă la alt hotel, unde voi rămâne în izolare şi voi fi monitorizată. Vă mulţumesc pentru susţinere. Vom reveni mai puternici”, a notat Badosa pe Twitter, potrivit news.ro.

Citește și: Video Adrian ‘Beleaua’ Corduneanu se pregătește de război! ‘Îmi iau un cuțit frumos. Tot înainte, ca rușii!’ .

Anterior, autorităţile sanitare australiene au a nunţat că patru sportivi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, însă nu le-au precizat numele.

În total, 72 de jucători şi jucătoare de pe lista participanţilor la Australian Open se află în carantină, fără autorizaţia de a părăsi camera de hotel, după ce au fost contacţi cu persoane contaminate aflate în avioanele cu care au venit în Australia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.